diumenge, 5 de novembre del 2017

"SETMANA LITERÀRIA DE SANT JORDI"


PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS.

Cada curs, quan s'acosta la Diada de Sant Jordi, es realitza la setmana literària a l'Escola Camps Elisis.
Durant aquests dies es realitza l'apadrinament lector entre els nostres alumnes de diferents nivells i es presenta una exposició de llibres tant del CRP del Segrià com de l'escola i dels alumnes sobre Sant Jordi i els seus protagonistes.
L'apadrinament lector que realitzem durant aquesta setmana és especial ja que els alumnes més petits de l'escola són els que llegeixen als alumnes grans i després els realitzen preguntes de comprensió lectora.
La setmana de Sant Jordi tota la nostra escola està impregnada de companyerisme, de lectura i d'aventures per compartir.
Aquests grans dies culminen amb la Diada de Sant Jordi, on es celebra el premi lector, es llegeixen els escrits premiats, es fan obres de teatre i danses populars.

Les funcions de la Comissió de Coordinació són les següents:

1- Elegir les dates de la setmana literària i fer els horaris de tots els grups on caldrà una coordinació entre tots els cicles.
2- Preparar l'exposició de llibres. També es deixa un llibret d'opinió on els alumnes poden escriure què els hi ha semblat la setmana.

EXEMPLE HORARI D'APADRINAMENT

A Educació Infantil, totes les tardes de la setmana, les tutores de cada curs, fan una bona animació a la lectura als seus alumnes. Aquí us deixo algunes fotos perquè gaudiu de valent!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

"IMPULS A LA LECTURA" PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS Al llarg de quatre anys, la nostra escola va formar p...