diumenge, 5 de novembre del 2017

"EL LECTOR DE L'ANY".

PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS.

Partim que els alumnes de l'escola ja fan el préstec de llibres amb el programa e-pergam, el qual totes les i els mestres de l'escola saben el seu funcionament. Aquest concurs consta d'elegir a l'alumne del cicle més lector del curs.

Però aquí hi ha un matís que ens agrada ressaltar: l'alumne que llegeix els llibres de la biblioteca, un cop se'ls acaba, els recomana als seus companys de classe, de tal forma que la i el mestre sap perfectament si se'ls ha llegit o no. 
Aquestes recomanacions formen part del projecte de lectura de l'escola i els alumnes quan recomanen els llibres llegits, són gravats i coavaluats i els vídeos es pengen a la web de l'escola. És una forma divertida i entretinguda de saber si un alumne s'ha llegit el llibre que ha agafat de la biblioteca en préstec.

El nom dels finalistes que són tres per cicle, es pengen al suro exterior de la biblioteca i tota l'escola en fa ressò de l'ocasió.

El premi es dona la mateix temps que es celebra la fi de l'apadrinament lector del curs i el premi és un llibre molt estimulant i acord amb els avenços de la societat i amb les Noves Tecnologies.

Us penjo la matriu del diploma de concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

"IMPULS A LA LECTURA" PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS Al llarg de quatre anys, la nostra escola va formar p...