diumenge, 5 de novembre del 2017

"PREMI LITERARI DE SANT JORDI"

PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS.

Un parell de setmanes abans de la Diada de Sant Jordi, la Comissió de Coordinació de la biblioteca, proposa als mestres i alumnes (d'infantil i primària), un concurs literari.

Per una banda, els alumnes d'Educació Infantil participen fent un dibuix sobre el tema que s'ha elegit entre els components de la comissió, i els alumnes d'Educació Primària, concursen mitjançant un escrit, aquest pot ser de la tipologia textual que ells vulguin i ha d'anar acompanyat d'un dibuix. 
Dies abans de la Diada, que serà quan entreguem els premis, els tutors de cada curs reben un díptic explicatiu sobre el concurs i el foli reglamentari amb el qual els alumnes hauran de presentar el seu treball.

Per tal d'organitzar aquest concurs literari, la Comissió de Coordinació de la biblioteca té les següents funcions:

1-Coordinar totes les dates sobre el concurs adaptant-les a les necessitats del centre i el seu temps.
2- Elegir el tema del concurs. Abans, però, els components de la Comissió de Coordinació (que són representants de tots els cicles de l'escola) han parlat amb els seus alumnes i aquests han fet les propostes. la Comissi´solament ha de veure quina és la proposta més votada i proposar-la pel concurs.
3- Elegir els tres finalistes (un per cada cicle) i un guanyador per cicle. Els treballs finalistes es pengen al suro exterior de la biblioteca i s'avisa a tots els alumnes.
4- Elegir els premis que cal entregar sempre relacionats amb la Diada de Sant Jordi (llibres, estris per escriure i pintar...)
5- Elaborar el guió de la informació que es donarà al claustre. Els tutors de cada curs repartiran els díptics als alumnes i explicaran les bases del concurs.
6- Ampliar les dates de reunió per tal de poder elegir als finalistes i guanyadors del premi literari.

Us penjo documents d'interès com:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

"IMPULS A LA LECTURA" PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS Al llarg de quatre anys, la nostra escola va formar p...