diumenge, 5 de novembre del 2017

"DIARI DE L'ESCOLA"

PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS.

La Comissió de Coordinació de la biblioteca, coordina i organitza als cicles en el treball de les festes escolars: La Castanyada, Santa Cecília, el Nadal, el DENIP, Sant Jordi, Festival de final de curs i el Comiat de sisè.

Alumnes de cada cicle fan de fotògrafs i entrevistadors durant la festa escolar, després traspassen el seu treball a una plantilla feta per al que tothom treballi de manera homogènia per poder muntar el diari final.

A final de curs, es farà un recull de totes les festes i es realitzarà el muntatge de la Revista de l'Escola Camps Elisis que quedarà a la biblioteca per la consulta de tots els alumnes. A les famílies, se'ls hi passa una còpia per tal que vegin el treball fets pels seus filles i fills. També, en format digital, aquesta estarà penjada a la web de l'escola i futurament al blog.

De mentre es duu a terme el treball de la revista a cada festa, les festes passades queden penjades al suro exterior de la biblioteca on els alumnes poden veure el seu procés d'elaboració.

Us deixo l'enllaç de la publicació de la última revista escolars. Curs 2016-2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

"IMPULS A LA LECTURA" PROJECTE DE TREBALL DE LA BIBLIOTECA CAMPS ELISIS Al llarg de quatre anys, la nostra escola va formar p...